Κατασκευή Eshop

Εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας τότε η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το Eshop είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος εμπορικής εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης και ο πιο αποδοτικός ώστε να επεκτείνεται τις εμπορικές  δραστηριότητες σας. 

Δημιουργήστε τώρα το δικό σας πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα και απογειώστε την επιχείρηση σας με την προβολή των προϊόντων σας εγχώρια και σε όλο τον κόσμο. Αν αναρωτιέστε ποια εταιρεία μπορεί να αναλάβει με επιτυχία την κατασκευή eshop - έχουμε ολοκληρώσει πολλά επιτυχημένα eshops. 

Η κατασκευή του Eshop θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει μια άψογη αλλά και αναλυτική εταιρική παρουσίαση, έναν ολοκληρωμένο και σωστά δομημένο κατάλογο προϊόντων καθώς και εύκολη και γρήγορη διαδικασία αγορών.


Γιατί να κάνετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Η δημιουργία του δικού σας e-shop αποτελεί την καλύτερη κίνηση για την περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης σας…

Ζούμε στην ψηφιακή εποχή όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να αγοράσουν online, να συγκρίνουν προϊόντα ή να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς. Με την απόκτηση του δικού σας e-shop εισέρχεστε στην ψηφιακή αγορά η οποία είναι αντικειμενικά η αγορά του μέλλοντος.

Προσέλκυση νέων ενδιαφερόμενων – πελατών. Με την κατασκευή e-shop παίρνετε θέση πλέον στην online αγορά όπου τα οφέλη είναι σημαντικότατα όπως ότι δεν θα υπάρχει ωράριο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και θα εξυπηρετείτε 24 ώρες την εβδομάδα καθώς και ότι αυξάνετε τα γεωγραφικά σημεία πώλησης των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας.

Εξυπηρέτηση πελατών. Εάν νομίζετε ότι η δημιουργία ενός e-shop χρειάζεται μεγάλο κόστος κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ένα μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αποδειχθεί πολύ οικονομικότερο για τους παρακάτω λόγους. Μειώνονται τα διαφημιστικά έξοδα όλες οι προσφορές, οι διαγωνισμοί. οι εκπτώσεις και ενημερωτικό υλικό υπάρχουν εκεί. Έχουμε αύξηση των κερδών λόγω της προσέλκυσης νέων καταναλωτικών ομάδων. Τέλος, η δημιουργία και συντήρηση του κοστίζει πολύ λιγότερο από την δημιουργία ενός καινούργιου φυσικού καταστήματος.


Δημιουργώντας το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Στην Webminds αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος βασιζόμενοι στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Μπορείτε να επιλέξτε την δομή και το στήσιμο του Eshop ανάμεσα από εκατοντάδες πρωτότυπα και μοναδικά δείγματα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.