Κατασκευή EShop

Order received !

Webminds

Στην Webminds Διαμορφώνουμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα σας με καινοτόμες λύσεις και λειτουργικότητα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Shopify

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων με χρήση του Magento. Οι Magento developers μας διαθέτουν βαθιά εμπειρία στη δημιουργία εξαιρετικών e-commerce ιστοσελίδων, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Στοχεύουμε στο να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις για τη δημιουργία ισχυρών και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε τις προηγμένες δυνατότητες του Magento για να δημιουργήσουμε καταστήματα με εντυπωσιακή λειτουργικότητα και εύχρηστο σχεδιασμό. Με προσήλωση στην καινοτομία, παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμόζουμε συνεχώς νέες ιδέες και λύσεις στα έργα μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά e-commerce καταστήματα με βάση τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς. Εμπιστευτείτε μας για να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό κατάστημα με υψηλές επιδόσεις και εντυπωσιακό σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στις ακριβείς ανάγκες σας.

Τι είναι το Shopify ?

Το Shopify αναδεικνύεται ως μια δυναμική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα, έχοντας ιδρυθεί το 2006 στην Οττάβα του Καναδά. Σε ένα χρονικό διάστημα 18 ετών, έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο, ιδίως τα τελευταία 10 χρόνια. Η πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) του Shopify προσφέρει στις επιχειρήσεις μια πληθώρα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων πληρωμών, μάρκετινγκ, αποστολής και προγραμμάτων αφοσίωσης πελατών. Αξίζει να σημειωθεί πως η απότομη άνοδος του Shopify οφείλεται στην εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι διαδικτυακοί λιανοπώλητες, οι οποίοι επέλεξαν να επενδύσουν σε αυτό. Σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1,58 εκατομμύρια ιστότοποι που λειτουργούν στο Shopify από το 2021, καλύπτοντας περίπου 175 χώρες. Αυτό αντικατοπτρίζει τη διεθνή δημοτικότητα και την επιτυχία που απολαμβάνει η πλατφόρμα στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Γιατί κατασκευή Eshop με το Shopify ?

Web Design

Με ειδίκευση στον χώρο του Shopify, δημιουργούμε προσαρμοσμένα γραφιστικά που αντικατοπτρίζουν την ξεχωριστή προσωπικότητα της επιχείρησής σας. Αφήστε μας να προσαρμόσουμε το Theme που επιλέγουμε για εσάς και να το μεταμορφώσουμε σε μια μοναδική οπτική εμπειρία που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στο δικό σας e-shop! Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν εικαστικό σχεδιασμό που θα αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησής σας, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες σας. Εμπιστευτείτε μας να δημιουργήσουμε τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων, εικονογραφίας και στοιχείων που θα προσελκύσει το κοινό σας. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε μια μοναδική και εντυπωσιακή παρουσία στον κόσμο του e-commerce.

Εμπειρία πλοήγησης

Το UI/UX του ηλεκτρονικού καταστήματός μας εξελίσσεται με στρατηγικό προσανατολισμό προς την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων, που ουσιαστικά συνίστανται στην αύξηση των πωλήσεων. Είναι σημαντικό να αναδείξουμε ότι δεν περιοριζόμαστε στο απλό σχεδιασμό ενός ελκυστικού layout. Επιδιώκουμε επιπλέον να παρέχουμε μια πλήρη, ικανοποιητική εμπειρία στον χρήστη από τη στιγμή που εισέρχεται στον ιστότοπο έως την ολοκλήρωση της αγοράς. Η ικανοποίηση που νιώθουμε όταν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποδίδει και καταφέρνει να μετατρέψει επισκέπτες σε αγοραστές είναι ανεκτίμητη. Κάθε στιγμή που βοηθούμε να διαμορφώσετε μια θετική, σφαιρική εμπειρία για τους χρήστες σας, συμβάλλουμε ενεργά στην επιτυχία και την ανάδειξη του brand σας στον ανταγωνιστικό χώρο του e-commerce. Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν εικαστικό σχεδιασμό που θα αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησής σας, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες σας. Εμπιστευτείτε μας να δημιουργήσουμε τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων, εικονογραφίας και στοιχείων που θα προσελκύσει το κοινό σας. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε μια μοναδική και εντυπωσιακή παρουσία στον κόσμο του e-commerce.

Αξιόπιστο Checkout

Ασφαλές και φιλικό προς τον επισκέπτη, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσαρμόζεται πλήρως σε κινητές συσκευές, διευκολύνοντας την ολοκλήρωση της αγοράς και μειώνοντας τον κίνδυνο εγκατάλειψης του καλαθιού. Η ευελιξία του σχεδιασμού μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στην αισθητική με αλλαγές σε χρώματα και εμφάνιση. Επιπλέον, αποτελεί μια ισχυρή και αξιόπιστη λύση ολοκλήρωσης αγοράς, ενώ παρέχουμε αξιόπιστα μέσα πληρωμής όπως Paypal, VivaWallet, EveryPay. Επιπλέον, διασφαλίζουμε ότι ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να προχωρήσει στην πληρωμή χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη σε κάθε αγοραπωλησία. Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν εικαστικό σχεδιασμό που θα αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησής σας, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες σας. Εμπιστευτείτε μας να δημιουργήσουμε τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων, εικονογραφίας και στοιχείων που θα προσελκύσει το κοινό σας. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε μια μοναδική και εντυπωσιακή παρουσία στον κόσμο του e-commerce.

Cloud Hosting

Η φιλοξενία μέσω της τεχνολογίας Cloud αποτελεί το νέο πρότυπο στον χώρο του web hosting, και το Shopify πρωτοπορεί προσφέροντας ασφαλή φιλοξενία 24/7. Πράγματι, αυτή η CMS μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες φιλοξενίας, καθώς επίσης και την εξαιρετική ασφάλεια που παρέχει. Σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το απεριόριστο bandwidth, τη συμμόρφωση με τα πρότυπα PCI επιπέδου 1 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών σας, καθώς και την εντυπωσιακή ταχύτητα στην πλοήγηση. Στο Shopify, η φιλοξενία γίνεται εγγύηση για ασφάλεια και απρόσκοπτη εμπειρία στον διαδικτυακό χώρο.

Υποστήριξη

Η Shopify διαθέτει συνεχή υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και live chat, προσφέροντας άμεση επίλυση κάθε απορίας ή προβλήματος που ενδέχεται να προκύψει. Η δυνατότητα υποστήριξης 24/7 αποτελεί κρίσιμο πλεονέκτημα της Shopify, ξεχωρίζοντάς την από άλλες πλατφόρμες δημιουργίας e-shop. Καθώς η επιχείρησή σας λειτουργεί στον ψηφιακό χώρο, η δυνατότητα για συνεχή υποστήριξη αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος που προκύπτει.

Sales Channel Integration

Με την ενισχυμένη δυνατότητα του Shopify, η αύξηση των πωλήσεών σας μέσω των δημοφιλέστερων διαφημιστικών καναλιών γίνεται παιχνιδάκι. Απελευθερωθείτε από τα προβλήματα που προκύπτουν με feeds και συμπλοκές στις διασυνδέσεις και επικεντρωθείτε στις βέλτιστες πρακτικές για την αύξηση των πωλήσεών σας. Η πρωτοποριακή διεπαφή και η απλή ενσωμάτωση των καταλόγων προϊόντων του Shopify σας παρέχουν χρόνο και ευκολία. Με τη δυνατότητα γρήγορης δημιουργίας λογαριασμού στο Google Merchant Center, μπορείτε να προωθήσετε με επιτυχία τα προϊόντα σας στις Performance Max καμπάνιες. Αξιοποιήστε τη δύναμη της πλατφόρμας μας για αποτελεσματική και απλή διαχείριση των διαφημίσεών σας.


Γιατί να κάνετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Η δημιουργία του δικού σας e-shop αποτελεί την καλύτερη κίνηση για την περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης σας…

Ζούμε στην ψηφιακή εποχή όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να αγοράσουν online, να συγκρίνουν προϊόντα ή να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς. Με την απόκτηση του δικού σας e-shop εισέρχεστε στην ψηφιακή αγορά η οποία είναι αντικειμενικά η αγορά του μέλλοντος.

Προσέλκυση νέων ενδιαφερόμενων – πελατών. Με την κατασκευή e-shop παίρνετε θέση πλέον στην online αγορά όπου τα οφέλη είναι σημαντικότατα όπως ότι δεν θα υπάρχει ωράριο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και θα εξυπηρετείτε 24 ώρες την εβδομάδα καθώς και ότι αυξάνετε τα γεωγραφικά σημεία πώλησης των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας.


Δημιουργώντας το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Στην Webminds αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος βασιζόμενοι στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Μπορείτε να επιλέξτε την δομή και το στήσιμο του Eshop ανάμεσα από εκατοντάδες πρωτότυπα και μοναδικά δείγματα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.